Статив Гренобъл

SKU
4054673238426

На склад
Промо цена 89.00 лв. Редовна цена 99.00 лв.

Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробностите

Многофункционален статив Grenoble от Artina е ръчно изработен качествен продукт от масивна борова дървесина. Стативът е напълно предварително сглобен и може да се използва веднага. Благодарение на ниското си тегло и противоплъзгащите капачки в долната част на краката, той намира оптимален захват навсякъде, така че да може да се използва и за боядисване навън. Височината е гъвкаво регулируема и предлага оптимални условия за художника. Максималната височина на изображението на статива е 80 cm.

ЗА ВСИЧКИ ХУДОЖНИЦИ - Стативът Artina Grenoble е изработен от масивна борова дървесина и е идеален както за начинаещи, така и за професионалисти или деца. С този статив получавате всеобхватен талант.
МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ - Преносимият дървен статив е подходящ за платна с височина до 80 см. Поддържането на изображението на статива е плавно регулируемо и ъгълът на наклон може да се регулира до хоризонтално положение.

ЛЕК - дървеният статив Grenoble е с размери приблизително 75 x 92 x 200 см в сглобено състояние и тежи само 2,9 кг, което го прави идеален за носене със себе си.

СПЕСТЯВАНЕ НА МЯСТО - След употреба стативът може лесно да се сгъне, за да спести място. Транспортните размери са приблизително 15 x 82 x 10 cm.

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН - Този популярен статив е подходящ не само за рисуване, но и като статив за презентации, например за вернисажи, сватби или други събития.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Статив Гренобъл
Вашият рейтинг