Комплект акварели Schmincke Horadam в кювети 12 цвята, в метална кутия

SKU
4012380033680

BLACK FRIDAY приключва след:

Ден
Час
Минута
Second
file_3
На склад
Промо цена 211.94 лв. Редовна цена 258.00 лв.
на 12 вноски по 20.86 лв.

Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробностите

Произведени от Schmincke, основана през 1881 г. в Германия. Повече от век компанията произвежда най-добрите продукти за художници в цяла Европа и извън нея. Двамата химици Йозеф Хорадам и Херман Шминге експериментирали с пигменти и масла и получили уникална рецепта, която все още е жива и се използва при производството на  боите на тази марка. Мотото на компанията, коeто е въплатено  в  емблема «Meliora Cogito» ( ''Стремим се към съвършенство!") се потвърждава вече векове и произвежда най-добрите продукти за професионални художници.
За производството на този акварел се използват пигменти "Horadam", които са подложени на задълбочен качествен контрол. Гума арабика се използва за свързване на тази серия, закупена в южния район на Сахара. Боите се характеризират с ярки и наситени цветове с най-високо ниво на светлоустойчивост (почти всички цветове имат ниво на светлочувствителност 5 от 5).

Характеристики на производството: кювети от воден цвят "Хорадам" са изпълнени с боя, използвайки уникална технология. Акварелът се излива в кювети в течна форма 4 пъти. Това означава, че след вливане на малко количество боя, тя се оставя да изсъхне в продължение на няколко седмици в камера за сушене при специални условия. Втората, третата и четвъртата стъпка на пълнене на кюветата също преминават. Тази технология позволява на акварелите да поддържат еднаква концентрация на пигменти. Срокът на производство на боя с тази технология може да достигне 3-5 месеца.

Приложение: за професионална употреба. Подходящ за работа във всички техники на акварелно боядисване.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Комплект акварели Schmincke Horadam в кювети 12 цвята, в метална кутия
Вашият рейтинг
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Комплект акварели Schmincke Horadam в кювети 12 цвята, в метална кутия