Комплект 120 бр. акварелни моливи Artina Buntstifte

SKU
4054673405644

На склад
рейтинг:
100% of 100
Промо цена 65.69 лв. Редовна цена 66.21 лв.
  • Купете 2 броя всеки по 55.07 лв. и спестете 16%
  • Купете 3 броя всеки по 51.56 лв. и спестете 22%

Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробностите

Комплектът висококачествени моливи за оцветяване с акварел Artina Aquarilo включва силни, силно пигментирани и великолепни цветни моливи с изобилие от цветове, включително синьо, червено, жълто, зелено, лилаво, оранжево, черно, бяло и много други. Предварително заточените моливи имат по 4мм оловен връх за фини линии - независимо дали сте професионалист или начинаещ, ще можете да започнете с лекота работата си.

Комплектът Artina Aquarilo е грижливо подреден и поместен в метална кутия, така че винаги да разполагате със сигурно място за съхранение на цветните си моливи. Независимо дали шофирате до приятели, на работа или в училище, всички цветни моливи са безопасно опаковани. Подходящи са за употреба на професионални художници, любители на изкуството, хоби художници, както и за начинаещи художници, учители и студенти и са с включени имена на цветовете и цветови кодове. Идеални са за смесване с вода, писане, скициране, рисуване, засенчване, подчертаване и оцветяване на книги за възрастни. Дървените моливи са произведени от FSC устойчиво управлявани гори.

  • 120 бр. цветни акварелни моливи с включена схема на цветовите кодове
  • предварително заточени и с 4мм олово за фини линии
  • метална кутия за удобно съхранение и лесно транспортиране
  • произведени от FSC устойчиво управлявани гори
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Комплект 120 бр. акварелни моливи Artina Buntstifte
Вашият рейтинг
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Комплект 120 бр. акварелни моливи Artina Buntstifte