Artina 3D Платно за рисуване 70х100см.

SKU
4054673002430

Изчерпано количество
Промо цена 28.90 лв. Редовна цена 36.00 лв.
  • Купете 2 броя всеки по 28.19 лв. и спестете 2%
  • Купете 3 броя всеки по 26.39 лв. и спестете 9%

Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробностите

С нашите първокласни платна от серията 3D Premium на Artina вие получавате продукт с особено високо качество, запазващо формата си и без деформации платно с отлично качество на ненадмината цена.

Платната Artina са изработени от 100% висококачествен памук и са особено подходящи за рисуване с акрилни бои, маслени бои, пръстови бои и много други. Платното е предварително грундирано три пъти с бял грунд с грамаж 380 г/м².

Равномерната, фино текстурирана повърхност подобрява абсорбцията на цвета и предотвратява отделянето на нанесения цвят, така че да можете да се наслаждавате на вашите произведения на изкуството дълго време. Памучното платно е опънато и закрепено с телбод към гърба на здрава дървена рамка, което позволява на художника да рисува над ръба, за да покаже завършената картина без рамка. Нашите платна Premium са подходящи за всички техники за рисуване и за нанасяне на плътни бои.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Artina 3D Платно за рисуване 70х100см.
Вашият рейтинг
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!