Обадете се
0893 056374

Бои Моливи Пастели Въглени

На Вашето внимание представяме бои от марката Артина и пастели от серията Магистър. Боите са с богати и гъвкави цветове. Изключително лесно се смесват и постигат необходимия цветови нюанс. Бързо съхнат, като цвета не се променя преди и след изсъхване. Пастелите са с ярки цветове , постигнати чрез комбинация на органични и неорганични минерали в пигментите.


Schmincke "PRIMAcryl"  акрилни бои 8 цвята x 60 мл.
new
187.00лв.
Aкрилните бои "PRIMAcryl" се отличават с голямо разнообразие от цветове. Серията произвежда 84 различни цвята.Боите се изработват с висококачествени фино диспергирани пигменти. Боите имат максим..
Aкрилните бои "PRIMAcryl" се отличават с голямо разнообразие от цв...
Комплект акварели Schmincke "Horadam" в кювети 12 цвята, в метална кутия
new
208.00лв.
Произведени от Schmincke, основана през 1881 г. в Германия. Повече от век компанията произвежда най-добрите продукти за художници в цяла Европа и извън нея. Двамата химици Йозеф Хорадам и Херман..
Произведени от Schmincke, основана през 1881 г. в Германия. Повече...
156.00лв.
Амстердам Акрилни бои Комплект 72 цвята x 20 милилитра предлага широка гама от акрилни цветове.Подходящи за всякакъв вид повърхности , включително платно , картон , хартия , камък , метал , кожа..
Амстердам Акрилни бои Комплект 72 цвята x 20 милилитра предлага ши...
39.00лв.
REMBRANDT SOFT PASTELS са най-популярният мек пастел в света с ненадминат блясък, чистота и интензивност. Rembrandt Pastels са изработени от най-добро качество, фино смлени чисти пигменти в изкл..
REMBRANDT SOFT PASTELS са най-популярният мек пастел в света с нен...
13.00лв.
Въглеродни въглени за рисуване 12 броя различни по размери и дебелина.Перфектни за изграждането на контрастна графика. Без замазване на щрихите.1 х 3-4 мм.1 х 4-6 мм.1 х 5-6 мм.1 х 6-8 мм.1 х 7-..
Въглеродни въглени за рисуване 12 броя различни по размери и дебел...
58.00лв.
REMBRANDT SOFT PASTELS са най-популярният мек пастел в света с ненадминат блясък, чистота и интензивност. Rembrandt Pastels са изработени от най-добро качество, фино смлени чисти пигменти в изкл..
REMBRANDT SOFT PASTELS са най-популярният мек пастел в света с нен...
47.00лв.
Акрилните бои Артина се изработват от качествени пигменти и са на достъпна цена. Те се отличават с бързо изсъхване и непрозрачно покритие. Цветовете са ярки, устойчиви на светлина, не променят ц..
Акрилните бои Артина се изработват от качествени пигменти и са на ...
37.00лв.
Висококачественият комплект на Artina  Bari е идеален за скициране и предлага богат избор от инструменти на художниците.Моливите с олово, въглен и графит, които се съдържат в комплекта, са ..
Висококачественият комплект на Artina  Bari е идеален за скиц...
26.00лв.
Висококачествените моливи Artina Torino са подходящи за скициране и рисуване и предлагат на начинаещият художник професионалната богата селекция от цветове.Изработени са от рециклирана дървесина..
Висококачествените моливи Artina Torino са подходящи за скициране ...
90.00лв.
Акрилните бои Artina от серията Crylic имат отлични свойства на боядисване , бързо се изсушават и са идеални за обработка.Цветовете имат висока непрозрачност и добра светло устойчивост, както и ..
Акрилните бои Artina от серията Crylic имат отлични свойства на бо...
Rembrandt Traditional комплект маслени бои и аксесоари
new
300.00лв.
Комплектът маслени бои и аксесоари Rembrandt Traditional са бои от най-високо качество, при производството на който са комбинирани традиции от миналото с иновативни технологии. Съставът на боята..
Комплектът маслени бои и аксесоари Rembrandt Traditional са бои от...
8.80лв.
Акварелните бои Артина са изработени от висококачествени пигменти. Техните характеристики и достъпна цена ги правят особено предпочитани от начинаещи и любители художници. 12 цвята и атракти..
Акварелните бои Артина са изработени от висококачествени пигме...
1 до 12 от 29 (3 страници)