Обадете се
0893 056374

Как мога да поръчам?

Разгледайте продуктите ни и изберете какво ще поръчате. Всеки продукт е представен с описание и снимки (цветовете са само с илюстративна цел и може да има разминаване в нюансите). Обърнете внимание на размерите, това е големината на продукта който ще поръчате, понякога снимката може да ви заблуди относно размера на продукта. Ако сте сигурни че искате точно този продукт може да преминете към поръчката му.

Може да поръчате по няколко начина:

1. Ако имате въпроси или не сте намерили достатъчно информация относно който и да е продукт, обадете ни се: 0894 493 794. Наш консултант ще отговори на всички Ваши въпроси. Може да поръчате по телефона.

2. Може да натиснете бутона "Бърза поръчка"- ще се отвори прозорец в който е необходимо да попълните имена на получател и телефонен номер. Наш консултант

ще Ви потърси за да уточните параметрите на поръчката. Ако не сте сигурни в нещо или се колебаете, потърсете ни на тел: 0894 493 794.

3. Поръчка онлайн- В дясно от снимката изберете колко бройки от избрания продукт желаете. Натиснете бутона "Добави" в дясно от снимката. В горната част на екрана ще се появи надпис "Успешно добавихте /Име на избрания продукт/ към вашата Кошница!". Вашата кошница се намира горе на страницата в дясно и е зелено кръгче с иконка в него и бройка на поръчаните до сега продукти. Ако кликнете а него се отваря прозорец с поръчаните до момента продукти и сумата. Ако желаете да финализирате поръчката, кликнете на "Виж поръчката". Отваря се прозорец с всички избрани до момента артикули. Може да коригирате бройката, да се откажете от нещо или да продължите да пазарувате. За да финализирате поръчката натиснете "Завърши поръчката" и следвайте инструкциите. Ако не сте сигурни в нещо или се колебаете, потърсете ни на тел: 0894 493 794.

За да поръчате онлайн ще ни е необходима следната информация:

- две имена на получател

- имейл (ако въведете несъществуващ имейл, има вероятност да не получим поръчката)

- телефон за връзка (наш сътрудник ще се свърже с Вас преди да пратим поръчката)

- Личен адрес или офис на куриера (според Вашите предпочитания)

- Град

- Пощенски код (Много от имената на населени места се повтарят. Пощенският код е гаранция, че ще получите пратката си в срок)

Ако имате пояснения относно поръчката, доставката или някакви въпроси, може да ги запишете в полето за пояснения и указания. За да получим поръчката е необходимо да потвърдите поръчката си. На екрана се изписва:

ПОРЪЧКАТА ВИ Е ПРИЕТА!
Очаквайте да се свържем с Вас!