Обадете се
0893 056374

Schmincke "PRIMAcryl" акрилни бои 8 цвята x 60 мл.

187.00лв.
Безплатна доставка до офис на еконт
  • Код на продукта: sta_8344
  • Наличност: Наличност


Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Описание

Aкрилните бои "PRIMAcryl" се отличават с голямо разнообразие от цветове. Серията произвежда 84 различни цвята.
Боите се изработват с висококачествени фино диспергирани пигменти. Боите имат максимално насищане на пигментите. Висока устойчивост на светлина (степента на светлоустойчивост на цветовете от тази серия е 4-5). Боите "PRIMAcryl", ако е необходимо, могат да се разреждат с вода или да се използват в комбинация, за да се получат специални ефекти.
Произведени от Schmincke, основана през 1881 г. в Германия. Повече от век компанията произвежда най-добрите продукти за художници в цяла Европа и извън нея. Двамата химици Йозеф Хорадам и Херман Шминге експериментирали с пигменти и масла и получили уникална рецепта, която все още е жива и се използва при производството на  боите на тази марка. Мотото на компанията, която е въплътена в емблема «Meliora Cogito» ( ''Стремим се към съвършенство!") се потвърждава вече векове и произвежда най-добрите продукти за професионални художници.

Приложение: за произведения на изкуството във всички техники на акрилно боядисване.

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Schmincke "PRIMAcryl"  акрилни бои 8 цвята x 60 мл.