Обадете се
0893 056374

Комплект акварели Schmincke "Horadam" в кювети 12 цвята, в метална кутия

208.00лв.
Безплатна доставка до офис на еконт
  • Код на продукта: sta_312
  • Наличност: Наличност


Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Описание

Произведени от Schmincke, основана през 1881 г. в Германия. Повече от век компанията произвежда най-добрите продукти за художници в цяла Европа и извън нея. Двамата химици Йозеф Хорадам и Херман Шминге експериментирали с пигменти и масла и получили уникална рецепта, която все още е жива и се използва при производството на  боите на тази марка. Мотото на компанията, коeто е въплатено  в  емблема «Meliora Cogito» ( ''Стремим се към съвършенство!") се потвърждава вече векове и произвежда най-добрите продукти за професионални художници.
За производството на този акварел се използват пигменти "Horadam", които са подложени на задълбочен качествен контрол. Гума арабика се използва за свързване на тази серия, закупена в южния район на Сахара. Боите се характеризират с ярки и наситени цветове с най-високо ниво на светлоустойчивост (почти всички цветове имат ниво на светлочувствителност 5 от 5).

Характеристики на производството: кювети от воден цвят "Хорадам" са изпълнени с боя, използвайки уникална технология. Акварелът се излива в кювети в течна форма 4 пъти. Това означава, че след вливане на малко количество боя, тя се оставя да изсъхне в продължение на няколко седмици в камера за сушене при специални условия. Втората, третата и четвъртата стъпка на пълнене на кюветата също преминават. Тази технология позволява на акварелите да поддържат еднаква концентрация на пигменти. Срокът на производство на боя с тази технология може да достигне 3-5 месеца.

Приложение: за професионална употреба. Подходящ за работа във всички техники на акварелно боядисване.

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Комплект акварели Schmincke "Horadam" в кювети 12 цвята, в метална кутия